container alguma coisa

Раководителот на Извршната канцеларија, Викторија Митрикеска и членовите на Националниот совет за претприемништво и конкурентност на РМ, присуствуваа на завршна конференција на 11.12.2015 година по по … повеќе

container alguma coisa

Националниот совет за претприемништво и конкурентност на Република Македонија на 16.10.2015 година имаше чест да учествува на Седмиот промотивно информативен настан за микро, мали и средни претпријати … повеќе

container alguma coisa

На 15.10.2015 година во Холидеј Ин, се одржа манифестација свечено доделување на наградите за најуспешни  компании во рамките  на програмата “Самовработување”. Како и мерката за … повеќе

container alguma coisa

Националниот совет за претприемништво и конкурентност на РМ и  во соработка со Кабинетот на Заменик претседателот на  Владата на РМ, задолжен за еконмски прашања Владимир Пешевски ,на 30.09. … повеќе

 • Обука за комуникациски и презентациски вештини и јавен настап

  Во јули, претставници од Националниот Совет за Претприемништво и Конкурентност (НСПК) присуствуваа на Обука за комуникациски и презентациски вештини и јавен настап организирана од Проектот на УСАИД за … повеќе

  јул 9 2013

 • Обука за професионален проектен менаџмент

  Во јуни 2013 год., претставници од Националниот совет за претприемништво и конкурентност учествуваа на петдневна Обука за професионален проектен менаџмент, организирана од Проектот на УСАИД за унапред … повеќе

  јун 20 2013

 • Обука за Извозна едукација

  Во текот на јуни 2013 година, Националниот совет за претприемништво и конкурентност (НСПК) му помогна на Проектот на УСАИД за унапредување на инвестирањето и извозот (IDEAS) во организирањето на обуки … повеќе

  јун 10 2013

 • Презентација на Е-владини решенија

  Во текот на април 2013 год., Националниот совет за претприемништво и конкурентност на Република Македонија (НСПК на РМ) во соработка со Министерство за економија, Министерство за информатичко општеств … повеќе

  апр 10 2013